CAN TARRANC. BLANES. LA SELVA. GIRONA. CATALUNYA

Ens havíem proposat – sense fer-nos mala sang, en cap cas –  fer o refer el Catàleg de masies de Blanes. Val a dir que els blanencs, amb comptadíssimes excepcions no tenen gaire interès pel patrimoni històric de la seva ciutat.

Can Tarranc va ser una típica casa pairal catalana –ara ja més que centenària– que es dedicava al bestiar i al conreu dels horts i de les vinyes.

Situada sobre un turó del barri de Sant Daniel i envoltada de pinedes, domina la contrada i té vistes al mar. Aquesta és una zona privilegiada climatològicament gràcies a la bonança que propicia la proximitat de la Mediterrània i a la protecció de la serralada litoral.

Després de més d’un segle dedicada a la pagesia, va passar per diversos propietaris i als anys setanta la va adquirir la família Font, amb lligams històrics a la vila de Blanes, que decideix reconvertir-la en restaurant.

Ens agradarà tenir noticia  a l’email coneixercatalunya@gmail.com de la capella del mas, quan es va fer, qui en va ser l’autor,  quina advocació té o tenia, i lògicament si és possible, fotografies tant de l’exterior com del interior.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *