CAMÍ DE LOUISVILLE

Armstrang Ceannadach, vivia a  Elgin, antiga ciutat catedralícia i antic burg reial del consell de Moray, a Escòcia, no tenia cap amic íntim, malgrat mantenia bones  relacions amb tothom, tenia quasi 40 anys , estava solter,  i MAI parlava de la seva feina, que periòdicament l’obligava a viatjar a l’estranger, on passava en ocasions llargues temporades.

Era un dels hereus d’Eleazar ben Yair, que tornaven a reviscolar gràcies en bona part als modes antidemocràtics de govern, i al sistema econòmic capitalista,  el “modus operandi”  de l’organització  era  simple i  senzill “ que la mà esquerra no sàpiga què fa la dreta”. Estaven prohibits els telèfons mòbils, els ordinadors, els vehicles amb geolocalitzador,…., i els “encàrrecs” es lliuraven sempre de forma personal – el lliurador però, desconeixia el contingut del missatge – , i l’interessat en confirmava la recepció SEMPRE PER ESCRIT en una adreça que canviava en cada ocasió.  Els errors, si n’hi havien,  implicaven la mort i/o la presó.

La remuneració era millor que la mitjana de les forces policials, i cada “treball”  comportava alhora que una “gratificació” una millora percentual permanent.

En el territori on vivien els hereus d’Eleazar ben Yair únicament podien fer tasques de seguiment i informació quin resultat feien arribar per correu ordinari a l’adreça que els havia fet l’encàrrec.

Quan, com succeïa ara, rebia una carta que li encarregava anar a Kentucky (EE.UU.) sabia que possiblement  hauria de desfer-se d’algú, i que tota la informació i àdhuc les “eines” per dur-la a terme  se’ls hi facilitarien en el lloc i moment oportú.

Havia seguit amb molt interès els excessos policials contra civils negres que patia un increment exponencial durant la presidència de Trump,  que veia en els membres del Ku Klux Klan o en  l’Associació Nacional del Rifle, una gran  bossa d’electors

https://lapandereta.es/matan-a-tiros-a-una-paramedica-afroamericana-en-su-casa-durante-una-redada-fallida-de-la-policia/

El seu vol amb destí a l’ Aeroport de Louisville Standiford Field era pel 25.09.2020, i la persona que el contactaria a l’aeroport li diria “Ceartas”. Justícia.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *