AMICS DEL COUNTRY DE CASTELLAR DE VALLÈS. “Y SIN MÁS VICISITUDES FINO EL AÑO 2018”

La frase “ y sin más vicisitudes fino el año” venia a ser una clàusula d’estil quan emplenava expedients de la Real y Militar Orden de San Hermenegildo, a l’època en que OBLIGATÒRIAMENT cedíem GRATUÏTAMENT un període de la nostra vida a l’exercit del Generalísimo.

Recordo que als Jefes i Generals habitualment se’ls dedicaven no menys de 10 línies, i als Oficials i Sotsoficials, dos, tres , com a màxim. Tots però indefectiblement acabaven amb el“ y sin más vicisitudes fino el año” .

També els Amics del Country de Castellar del Vallès – com a col·lectiu – el dijous 29.11.2018, col·locaven , el“ y sin más vicisitudes fino el año” . En el àmbit, personal, familiar, laboral, social,…, cadascú se sap la seva, oi?.

Ball, sopar, lliurament d’un regal a la professora, novament ballada, i abans de les 00,00 tothom a casa que el divendres 30.11.2018, com es deia abans és ‘feiner’.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fora MOLT bonic, potser massa, oi?, que TOTS poguéssim concloure l’exercici amb el“ y sin más vicisitudes fino el año”, us ho desitjo de tot cor.

Que gaudiu com nens petits d’aquestes FESTES NADALENQUES, I QUE L’ANY 2019, se us facin realitat TOTS ELS SOMNIS.

You may also like...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *