Gandalles i mitenes

maig6

Temps enrere vaig fer unes gandalles per un Esbart, com que va ser una feinada de la que me’n sento molt satisfeta per el resultat, la torno a penjar en aquest nou espai, de tota manera la teniu aquí: http://ganxetdecolors.blogspot.com.es/search/label/gandalla, que és el blog on fins fa poc hi anava penjant els meus treballs i on hi trobareu continguts que encara no he traspassat, mica en mica.

Setze jocs, sí tal com sona, setze. Vuit de blaus i vuit de vermells i tot sense patrons, me’ls vaig haver d’inventar, per això i sabent la feina que va ser provar i desfer constantment, si algú els vol només ho ha de dir i els hi enviaré.

Hi ha feines que no cal repetir, el sols fet de fer les gandalles a ganxet és bastant entretingut i no cal que us hi trenqueu el cap en treure’n el patró, envieu un mail i llestos!

by posted under Ganxet, General | No Comments »    

Email will not be published

Website example

Your Comment: