Tovalles individuals per la Mari

maig2

Aquesta noia es mereix un 11 sobre 10, una de les maneres d’agraïr el que fa en les meves èpoques de brots de SFC és aquesta, de fet no se me n’acut cap altra.

El cert és que m’ho he passat molt bé fent aquest individual,

by posted under General, Patchwork | No Comments »    

Patchwork i endavant. Dia de pluja

maig1

Amb un dia com el d’avui que ara plou i ara també, m’he dedicat a la costura. Porto una temporada que he deixat de banda el ganxet i m’he llençat al patchwork.

Així que avui he fet una joguina sensorial per la meva néta i n’he quedat prou satisfeta del resultat tenint en compte que és la primera que faig.

by posted under General, Patchwork | tagged under ,  |  No Comments »    

Descobrint el patchwork

abril16

 

DAVANT

Provant coses noves, noves per mí vull dir. El patchwork no l’havia intentat de fer mai, no em cridava massa. Aquí teniu unes tovalles individuals per fer el tè o prendre un cafè, ha estat una prova per veure si amb el meu afany de ser autodidacta me’n sortia i em concedeixo un aprovat.

DARRERA

Estic descobrint tot un món nou que m’està “enganxant”, ja he fet alguna coseta amb aquesta tècnica i com més cuso més m’agrada; Ep! A mà, tal i com diu la Lluïsa que és qui em va motivar a provar el patch, “el patchwork ben entès, es curs a mà”.  Bé aquest primer treball podia haver quedat millor, el següent segurament ho serà.

by posted under Patchwork | tagged under  |  No Comments »    

Repte geomètric

juny4

Tornant a l’hàbit dels reptes, aquest cop m’incorporo al de la Rebeca del blog Fabrica de artesania , la data termini és el 30 de juny i es tracta de fer figures geomètriques  amb qualsevol tècnica que es vulgui.

En l’enllaç hi podeu trobar tota la informació.

Jo ja m’hi he apuntat.

by posted under General, Repte | tagged under  |  No Comments »    

Camí de taula de ganxet

maig8

He tornat al ganxet, de fet mai l’he deixat. Ara que per uns dies els intercanvis d’ATC’s i de PL’s s’han calmat una mica, he retrobat el ganxet i estic fent un camí de taula que em tenia promès desde feia molt de temps.

 Amb aquests granny’s és amb el què faré la combinació, no crec fer-ne un joc de escacs, és massa obvi per tan he de buscar alguna combinació que m’agrada més, a veure com acaba tot plegat.

by posted under Crochet, Ganxet, General, Granny | tagged under , ,  |  No Comments »    

Quadrats de ganxet o Granny crochet

maig6

Granny’s sota comanda, s’ha acabat haver de fer primer els mooolts quadrets(quadrats, rodons, hexagonals…) per poder-los combinar en una manta, un coixí, un camí de taula …., la solució és aquí.
Al vostre gust, tan sols heu de triar el model i el color, demaneu-ne tants com en necessiteu per el vostre projecte i en el mínim de temps imprescindible els rebreu a casa.

També podeu demanar algún altre model que us agradi i segur que el podrem fer.

by posted under Crochet, Ganxet, General, Granny | tagged under , , ,  |  No Comments »    

Gandalles i mitenes

maig6

Temps enrere vaig fer unes gandalles per un Esbart, com que va ser una feinada de la que me’n sento molt satisfeta per el resultat, la torno a penjar en aquest nou espai, de tota manera la teniu aquí: http://ganxetdecolors.blogspot.com.es/search/label/gandalla, que és el blog on fins fa poc hi anava penjant els meus treballs i on hi trobareu continguts que encara no he traspassat, mica en mica.

Setze jocs, sí tal com sona, setze. Vuit de blaus i vuit de vermells i tot sense patrons, me’ls vaig haver d’inventar, per això i sabent la feina que va ser provar i desfer constantment, si algú els vol només ho ha de dir i els hi enviaré.

Hi ha feines que no cal repetir, el sols fet de fer les gandalles a ganxet és bastant entretingut i no cal que us hi trenqueu el cap en treure’n el patró, envieu un mail i llestos!

by posted under Ganxet, General | tagged under , , ,  |  10 Comments »    

9 auques en ATC’s o “Pocket Letter”

maig6

Després de descobrir els ATC’s i com a conseqüència han aparegut els PL -Pocket Letter- que són 9 targes tamany ATC relacionades entre elles i que jo les veig com una petita auca on explicar microrelats.

Aquest fet em permet exposar en aquestes nou finestres els meus micro-contes, una altra de les meves aficions, així que els PL són perfectes.

by posted under ATC, General, Pocket Letter | tagged under ,  |  No Comments »    

Descobrint els ATC

maig5

ATC- Artist Trading Card-; ja sé que vaig tard perquè aquesta tècnica artística fa molt de temps que volta pel món, però jo la he descobert no fa massa temps i m’encanta.

Primer que res, expressar en tan poc espai com és una Tarja de 2,5″x3,5″, és a dir 6,4×8,9cm. Ja és tot un repte, m’he adonat que gran part de les persones que intercanvien ATC’s són amants de l’Scrap i es clar això es nota. Jo al contrari, m’encanta la pintura i la improvització sense buscar res que ja estigui fet i pensat, per això i per ser nova en fer servir aquesta tècnica d’expressió vaig tan lenta amb les composicions.

by posted under ATC, General, Scrap | tagged under ,  |  No Comments »    

D’aquí i d’allà

maig5

Un blog aquí, un altra allà…. Fins ara la dispersió ha estat com una màxima i espero que en aquest nou lloc hi pugui encabir el que hi ha en tots els altres blogs que tinc per aquests racons de la galàxia internet i oblidar-me d’haver d’actualitzar vint-i-cinc mil finestres al món de les xarxes.

Coses tan diverses com la pintura, el ganxet, l’Scrap, els relats breus, els contes …, en fí que aquest batibull de coses  vull tenir-les totes juntes, poder-ho veure tot en un mateix univers i  actualitzar-les sense haver d’anar d’aquí cap allà constantment

by posted under Amigurumi, ATC, General, Granny | No Comments »