PUIGVERD DE LLEIDA OMPLE LA LLAR DE JUBILATS PER ASEVENTAR-SE DEL PORTA A PORTA

19 07 2018

La sessió informativa realitzada a Puigverd de Lleida, a superat les expectatives de participació, en general hi ha bona acceptació entre els puigverdins i puigverdines, respecte el model de recollida del porta a porta.

Les intervencions que més han preocupat als veïns, són de part dels que viuen fora del nucli urbà en cases desiminades, que no gaudiran del servei “PaP” però si despondran d’una area d’aportació per poder dipositar els seus residus correctament.

 

Avui a Alfarràs estarem a les piscines al punt d’informació a partir de les 16.00h. i a les 22.00h fem sessió informativa.

I a Maials tambe fem sessió informativa a les 22:00h. Us hi esperem!
GRAN PARTICIPACIÓ A ALCARRÀS EN LA PRIMERA JORNADA INFORMATIVA.

18 07 2018

Ahir 17 de juliol una vuitantena de alcarrassin i alcarrassines es van reunir en El Casino en la primera de les 3 jornades informatives que realitzem aquest mes en el municipi, per tal d’assabentar-se de quins canvis i de com funcionarà el nou servei de recollida de residus domèstics porta a porta. Hi  ha agut gran acceptació per part dels veïns i veïnes, tot hi alguns casos concrets que han mostrat la seva inquietud i petits desacords.

Avui a Artesa de Lleida estarem a les piscines al punt d’informació a partir de les 16.00h. I a les 22.00h fem sessió informativa a Puigverd de Lleida. Us hi esperem!GRAN ACCEPTACIÓ DEL PORTA A PORTA A TORREBESSES

17 07 2018

Aquest dilluns els torrebessins i torrebessines han participat en la jornada informativa sobre el nou model de recollida del porta a porta que s’implantarà en el municipi aquesta tardor.

Han assistit el 33% dels habitants de Torrebesses, tot un èxit per un municipi d’uns 300 habitants. En general hi ha bona acceptació, tothom ha mostrat interès i preocupació, però un cop resolts els dubtes els participants han quedat més conformes.

Avui fem sessió informativa a Alcarràs a les 20.30h . Us hi esperem!
MÀXIM ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA PRIMERA XERRADA SOBRE EL PORTA A PORTA A ALMENAR

16 07 2018

El divendres 13 es va realitzar la primera jornada informativa sobre el “Porta a porta” a Almenar, on la participació va superar les expectatives, 120 almenarencs i almenarenques interessats i preocupats pels nou canvis que esdevindran en el seu municipi. Tot i que els que fins ara ja separaven correctament els residus, el nou model suposarà una gran millora, els usuaris que han de començar a diferenciar els residus a casa presentaven molts  dubtes.

Avui fem sessió informativa a Corbins i Torrebesses a les 21.00h i a les 20.00h , respectivament. Us hi esperem!XERRADA INFORMATIVA DEL PaP A MASSALCOREIG

13 07 2018

Ahir,12 de juliol va tenir lloc una jornada informativa sobre el nou model de recollida selectiva al municipi de Massalcoreig, la sessió es va realitzar amb una gran expectació per part dels massalcoretjans on es va aplegar una norantena de veïns i veïnes amb moltes ganes de participar i encuriosits per aquet nou repte que representa el Porta a Porta.

Avui 13 de juliol repetim la xerrada informativa a Almenar a les 20:00h a la Sala Polivalent de l’ajuntament.
LA SESSIÓ INFORMATIVA A MONTOLIU DE LLEIDA, HA TINGUT UNA GRAN REBUDA PER PART DE TOTA LA POBLACIÓ.

12 07 2018

Ahir a la nit, ens vam reunir una vuitantena de montoliuencs a la Sala del Ball, per tal de donar a conèixer el nou model de recollida de residus, el “porta a porta”, on tothom va tenir la oportunitat de expressar les seves inquietuds i es van resoldre els dubtes que es podien generar.
TOT UN ÈXIT LA SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE EL PORTA A PORTA A ELS ALAMÚS!

11 07 2018

Ahir,10 de juliol va tenir lloc la sessió informativa sobre el nou model de recollida selectiva al municipi dels Alamús, la sessió va tenir lloc a la sala d’El Casal on es va aplegar un gran nombre de veïns i veïnes amb moltes curiositats sobre el Porta a Porta.

Avui ens trobareu a la Portella i a Montoliu! Participa del canvi! I fem que el COMPROMÍS es converteixi en tot un èxit!!

 
LA CAMPANYA INFORMATIVA DEL PORTA A PORTA

5 07 2018

Iniciem la campanya informativa del porta a porta a la comarca del Segrià, on 22 municipis han apostat per aquest sistema que ens permetrà superar l’objectiu del 70% de recollida selectiva.  L’actual sistema de recollida de contenidors al carrer, no ens permet superar el 40%

És molt més còmode, podem deixar els residus a la porta de casa evitant que ens haguem de desplaçar fins als contenidors.

Estalviem costos d’entrada de residus a l’abocador i així evitem incrementar la taxa d’escombraries.

Eliminem els contenidors del carrer, eliminem olors i brutícia, guanyant espai públic i millorant la imatge del nostre territori.

En pocs dies visitarem el vostre municipi, consulteu el calendari.
JORNADA PARTICIPATIVA A ALBATÀRREC

4 07 2018

Avui 4 de juliol ens veiem al Casal Cultural d’Albatàrrec, on donarem a conèixer el nou model de recollida d’escombreries que es posarà en funcionament al final d’aquest mes.
JORNADA PARTICIPATIVA A VILANOVA DE LA BARCA

3 07 2018

Avui 3 de juliol ens veiem a la sala polivalent de Vilanova de la Barca

Les jornades participatives, consisteixen en reunions obertes a tot el municipi on s’analitzarà la situació actual, els reptes de futur així com el model recollida escollit. Les persones assistents definiran un mapa de les principals necessitats del poble, els seus punts forts i febles, per a fer front al nou canvi.