CONTINUA EL CONFLICTE ENTRE LA CNT-AIT DE LA MARINA ALTA I L’EMPRESA GASORBA S. L.

Filed under: Anarcosindicalismo,Gasorba,laboral,Marina Alta — cntaitmarinaalta at 8:22 pm on dilluns, juliol 22, 2019

CONTINUA EL CONFLICTE ENTRE LA CNT-AIT DE LA MARINA ALTA I L’EMPRESA GASORBA S. L.

 

El passat 15 de juliol, tot i que els nostres companys eren partidaris de celebrar el judici per modificació substancial de condicions de treball, ja que és el punt de partida de l’estratègia que condueix finalment a l’acomiadament del delegat de la secció sindical, aquest no va arribar a celebrar-se.

Tot el referent a aquesta demanda s’inclourà en la següent per acomiadament nul amb vulneració de drets fonamentals.

Representant a Gasorba, a més del seu advocat, es van presentar el propietari i administrador únic, el responsable de seguretat i cunyat d’aquest i, sense cap complex, el delegat d’UGT a l’empresa.

Aquests van intentar arribar a un acord econòmic. Acord que no va ser acceptat pels nostres companys, ja que dins de l’empresa, a la secció sindical, continuen dues companyes que estan patint un possible assetjament laboral.

Des del nostre sindicat continuarem amb les pressions i el boicot a l’empresa, reclamant la immediata readmissió del delegat i el cessament de l’assetjament al qual estan sent sotmeses les nostres companyes, per acabar amb la Secció Sindical.

Està clar que anem per bon camí. L’empresari volia acabar com més aviat amb aquest conflicte i ha quedat desconcertat. Des d’ara en endavant pensarà dues vegades abans d’enfrontar-se a la CNT-AIT.

 

SEGUIREM LLUITANT AMB LES NOSTRES ARMES. SOLIDARITAT, ACCIÓ DIRECTA, SUPORT MUTU I LLUITA OBRERA.

 

EN UNA PARAULA: ANARCOSINDICALISME!!!No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>