JORNADES CENTENARI DE LA REGIONAL DE LLEVANT CNT-AIT I LA VAGA DE LA CANADIENSE (1919-2019)

Filed under: Marina Alta — cntaitmarinaalta at 11:49 am on dissabte, maig 11, 2019

JORNADES CENTENARI DE LA REGIONAL DE LLEVANT CNT-AIT I LA VAGA DE LA CANADIENSE.

La Confederació Regional del Treball de Llevant de la CNT-AIT celebra els seus 100 anys i aquesta efemèride coincideix amb el centenari de la vaga de la Canadiense, coneguda per ser la vaga que arrancà al capitalisme la jornada de 8 hores a l’estat espanyol. La Regional de Llevant ha organitzat diversos actes per conmemorar aquests fets històrics en la lluita obrera.

El sindicat de CNT-AIT de la Marina Alta ha preparat dos actes  en el marc d’aquest centenari. El divendres 7 de juny a les 20 hores la xerrada “La revolución en Rojava” a càrrec del col·lectiu Larga Marcha Internacionalista i el disabte 8 de juny a les 20 hores també l’obta de titelles “Paral·lel 55” representada pel grup Títeres desde abajo.

Ambdós actes es realitzaran al Saló d’Actes de la Societat Cultural de Benissa al carrer Pare Andrés, 21.

 No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>