NO VOTES CAP PARTIT POLÍTIC, PERQUÈ…

Filed under: Anarcosindicalismo — cntaitmarinaalta at 3:38 pm on Diumenge, abril 14, 2019

NO VOTES A CAP PARTIT POLÍTIC, PERQUÈ …

 

* El Parlament sempre ha servit als interessos de la burgesia, mai als dels treballadors.

* S’obliga al ciutadà a delegar el seu dret a decidir en tot el que l’afecta -dret que només a ell pertany- en altres persones, sotmetent-lo a unes relacions de vassallatge amb les institucions, que són el braç executor de la classe dominant.

* Tots els partits -es diguen de dretes o d’esquerres- són simples gestors del Sistema Capitalista. Governe qui governe, res essencial canvia, perquè les diferències entre els programes dels partits són només de matisos i tots acaten, de principi a fi, la Constitució.

* Demanen el teu vot, en tots els casos, per perpetuar el Sistema Capitalista, quan el que caldria fer és substituir-lo per un altre, basat en principis d’igualtat, llibertat i justícia social.

* L’aparell estatal (central, autonòmic o municipal) crea, gràcies al teu vot, dirigents i dirigits. Com que no hi igualtat entre uns i altres, la democràcia és una fal·làcia.

* No es tracta de triar un amo entre els diversos possibles, sinó que els amos desapareguen. I això mai s’aconseguirà a través del vot.

* No és democràcia votar a les urnes, per a que després una minoria (que, segons sembla, sap de tot) prengua tot tipus de decisions que ens afecten, sense que puguem ni tan sols opinar.

* No pot existir igualtat política entre els ciutadans si no hi ha al mateix temps igualtat econòmica. I, a hores d’ara, la desigualtat econòmica és cada vegada més gran.

* Hi ha qui diu que si no votes no pots queixar-te després, però és tot el contrari: qui no vota és el que està més legitimat per queixar-se, ja que no es fa còmplice del que els polítics facen un cop elegits.

* Cap conquesta important per als treballadors s’ha aconseguit mai a través del vot. Sempre s’ha aconseguit a través de la lluita. En el millor dels casos, el Parlament s’ha limitat a legislar a posteriori.

* Algunes persones honestes que han arribat als parlaments s’han corromput i integrat  en el Sistema, inevitablement, o han dimitit quan han conegut el món de la política per dins.

Els militants de la CNT-AIT no aspirem a conquerir l’Estat, sinó a suprimir-lo, ja que és la institució que garanteix que la burgesia pugua seguir explotant-nos en l’aspecte econòmic i privant-nos del dret a decidir en tot el que ens afecta en l’aspecte polític.

 

¡¡¡NO CAIGUES EN EL PARANY DE LES ELECCIONS !!!

 

” ORGANITZA’T A LA CNT-AIT I LLUITA CONTRA EL SISTEMA!!!No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>