Crònica d’una conferència- Xylella fastidiosa, el que no ens conten.

Filed under: Agricultura,Marina Alta,Xylella — cntaitmarinaalta at 5:31 pm on divendres, febrer 8, 2019  Tagged , ,

CRÒNICA D’UNA CONFERÈNCIA-XYLELLA FASTIDIOSA, EL QUE NO ENS CONTEN.


El passat divendres 1 de Febrer se celebrà en el saló d’actes de la Societat Cultural de Benissa una conferència informativa amb el nom: “Xylella Fastidiosa, el que no ens conten. El cas de Gino Ancona”. Allí es presentaren les dimensions efectives del problema des de la manca de criteri científic a l’experiències de lluita del sud d’Itàlia que han pogut frenar aquesta barbaritat que no te cap altra motivació que la d’afavorir les conveniències del mercat amb una substitució forçada dels cultius allà on el capitalisme agrari ho considere oportú. Considerem que l’acte fou un èxit per l’assistència de públic que tingué i la receptivitat a les experiències italianes
Es va descobrir una necessitat real de l’auto-organització i el suport mutu com a ferramenta de lluita davant un frau mercantil contra els costums, el paisatge, la cultura i la vida de la Marina Alta. Quasi tres hores de conferència. Bona traducció i bon ambient.
La Secció d’Agricultura del SOV de CNT-AIT de la Marina Alta seguirà en la línia oberta amb aquesta conferència per aconseguir l’organització dels llauradors tradicionals de la nostra comarca en un sindicat molt allunyat del clientelisme i la “subvencionitis” a que ens tenen acostumats els sindicats agraris valencians.
Cal lluitar!

Secció Sindical d’Agricultura del Sindicat de la Marina Alta,
Adherit a la Confederació Regional de Llevant de la CNT-AIT.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>