CONFERÈNCIA PÚBLICA SOBRE LA XYLELLA FASTIDIOSA, EL QUE NO ENS CONTEN

Filed under: General — cntaitmarinaalta at 9:51 pm on diumenge, gener 13, 2019

 

XYLELLA FASTIDIOSA, EL QUE NO ENS CONTEN.

La secció sindical d’agricultura del Sindicat de la CNT-AIT de La Marina Alta organitza una conferència pública sobre la Xylella fastidiosa que tan coneguda està fent-se a la nostra comarca. De totes i tots són conegudes les tales indiscriminades que l’empresa TRAGSA està fent amb els diners de tots i arruinant sense cap mirament als llauradors.

La conferència serà l’1 de febrer al Saló d’Actes de la Societat Cultural de Benissa situada al carrer Pare Andrés Ivars número 21. Serà a les 20 hores i contarem amb Gino Ancona que ens contarà de primera mà l’experiència del sud d’Itàlia on també han patit i pateixen el mateix problema.No Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>