CEO CATALÀ,DESAPARICIO I el CIS-ESPANYOL ABANS QUE RES, FINISH . I TANCAMENT INMEDIAT, ACOMIADANT ELS EMPLEATS DE CIS I COE.

CEO CATALÀ,DESAPARICIO I el CIS-ESPANYOL ABANS QUE RES, FINISH. I TANCAMENT INMEDIAT, ACOMIADANT ELS EMPLEATS DE CIS I COE.

PETJADES TOTALITÀRIES SENSE CAP PRECEDENT A L’EUROPA DEMOCRÀTICA NI A AMERICA DEL NORD NI ALS ALTRES ESTATS SAXONS.. CAP ESTAT NI GOVERN DEMOCRATIC TE CAP ENTITAT DEDICADA A FER ENQUESTES, NI POLÍTIQUES, N ELECTORALS, NI DE RES. LES ENQUESTES NOMES LES FAN LES EMPRESES O INSTITUTS O FUNDACIONS, sempre 100% PRIVADSES, QUE VIUEN AL MERCAT OBERT, SENSE DEPENDRE de CAP GOVER NI ESTAT.

NI EL CIS-CENTRO DE INVESTIGACIONES SOCIOLÒGICAS , NI EL CEO CATALÀ, CENTRE D’ESTUDIS D’OPINIO, TENEN LLOC COM A DEPENDÈNCIES DE GOVERNS O ESTATS. DISSOLUCIO INMEDIATA, PLEASE.

Novament, i son moltes oportunitats perdudes, els Parlaments espanyol i el català cometen greus errades en crear institucions, dependències governamentals i de l’Estat, que no tenen parío cap estat democràtic europeu , ni als d’America del Nord, ni a la resta de països saxons. (Bé, van ser decrets, no aprovacions parlamentàries, tant a Madrid com a Barcelona. Casualment (?)qui tenia majoria era el Psoe-Psc, a Madrid, i el dissrotat 1er. tripartit (Psoe-Psc, ERC i ICV) en el cas del CEO.

I em refereixo al CIS-Centro de Investigaciones Sociològiques , i a la seva còpia moderada catalana, el CEO, creat el 2005 amb la majoria tripartita d’esquerres (poc democràtiques, novament) del Psoe-Psc, ERC i ICV.

A- EL CIS, UNA HERÈNCIA FRANQUISTA. EL PSOE AMB FELIPE GONZALEZ LI VA VOLER RENTAR LA CARA, QUAN CALIA LA SEVA DISOLUCIÓ TOTAL INMEDIATA.

El CIS es l’hereu del Instituto de la Opinión Pública-IOP, fundat el 1963, 12 anys abans de la mort al llit del dictador Franco. Es, exactament el mateix cas de la “Audiència Nacional”, organ judicial que no fa justicia, i que es l’hereu, sense cap trencament, del “Tribual de Orden Público” franquista dictatorial.

“El IOP,que fue fundado en 1963 y remodelado en 1977. El CIS es un organismo autónomo desde 1990 y, desde 1995, se rige por estrictas condiciones legales en cuanto a la transparencia de sus trabajos y la difusión de sus resultados. El CIS ha realizado, a lo largo de toda esta trayectoria, unas 2200 encuestas o estudios de opinión (hasta 2017)”

Bé, té al voltant de 100 funcionaris (vade retro) i els anys,com el 2019, en que hi ha diverses eleccions, en fitxa altres 15, per la “feina” inventada, que tenen, segons diuen. O sia, 115 xollos a los Madriles, un mes dels milers d’organismes “pseudopublics” que donen feina als madrilenys afins al partit de torn.

El CIS, realmente NO FA REALMENTE CAP ENQUESTA, NI CAP BARÒMETRE, NI CAP CONSULTA. NO EN FA NI UNA. TOTES LES SUBCONTRACTA A LES EMPRESES D’ESTUDIS D’OPINIO, ENQUESTES, DEL SECTOR PRIVAT, I LES PUBLICA DIENT QUE SON ENQUESTES DEL CIS, QUAN NO ES VERITAT.

El CIS és una “menjadora politica del PPPSOE, segons toqui. I col.loquen els seus militants. El sectarisme es evident. .

Que fan tants funcionaris allà? Cuina, cuina, cuina, i encàrrecs d’enquestes a empreses especialitzades privades. AIxo si, paguen el que costa cada treball d’enquesta feta pel sector privat. Fan amanides, carn, peis, postres, cafè, carajillos,puros, i escenaris teatrals, per a bastir les seves notes de premsa. Certament, fan sempre, des de l’inici, filtracions cuinades als diaris afins al partido del govern espanyol,.. es a dir, fan politica sectària partidista sempre.

ECSPANYA SEGUEIX SENT LA CUA PORCA D’OCCIDENTT.
CAP ESTAT DEMOCRATIC EUROPEU ( i tampoc USA, CANADÀ, AUSTRÀLIA, NOVA ZELANDA..) TENEN cap òrgan semblant al CIS, ni paregut, perque es un principi cabdal democràtics, els governs i estats han de fomentar la llibertat general de tota la ciutadania, i ha de ser rigurós en la despesa publica. CONFONEN LA TAFANERIA I XUCLAR INFORMACIO DE LA SOCIETAT (NOMES HO FAN ELS ESTATS TOTALITARIS..!!), PER A CONTROLAR-LA.

Són els mèdia, en tots els estats civilitzats, els ÚNICS que encarreguen enquestes d’opinio, dels consumidors, de política, de tendències , i son sempre encarregades i pagades pel mitjà que l’ha encrregat i l’ha pagat.

QUE CONY VOL SABER EL GOVERN DE TORN, COM FA EL CIS, si el Riverita TÉ UNA PUNTACIO DE 4, EL cASADITO DE 3, EL DE vOX DE 2, I EL sANCHISTA DE L’ESTUDIANTES UN ALTRE 4??? EL GOVERN de la Moncloa, en tot cas, s’ha d’assabentar de cosetes d’aquestes, o de tendències vot, o de qualifiacio dels ministres i ministrese,SI HI HA ALGUN DIARI O ALGUNA TELE PRIVADA QUE ENCARREGA UNA ENQUESTA, LA PAGA, LA PUBLICA…I genera mes venda d’exemplars…o menys.

Es la llibertat d’opinio que no pot ser coneguda pel govern de torn amb fons publics.

Si el Psoe vol saber si el votaran, ai, ai, segons enquesta pública, un 33%, o un 24%, que el Psoe encarregui una enquesta a una empresa privada, la pagui al 100%, i es cregui el que surt d l’enquesta. PERO EMPRAR FONS PUBLICS(EL SOU DEL TEZANOS I DELS ALTRES PSOCIATES QUE COPEN EL CIS), ATRAVES DEL CIS, DE L’intituto de Opinion Publica del 1963, en ple franquisme, es, pura i absolutament MALVERSACIO I.LICITA DE FONS PUBLICS.

Per això els països democràtics no ten cap CIS (NI UN) PUBLIC eN CAP ESTAT DEMOCRÀTIC. el franquisme segueix viu, som una caca negra negra, unica, enntre els estats democràtics del nostre entorn….i sembla que no passa res. … fins que passi el que ha de passar. DISOLCRE’L TOTALMENT.

I sense cap CIS ala països democràtics, que fan allà?. Molt fàcil i senzill i net i transparent: s’encarreguen enquestes per part de patronals, sindicats i, sobretot, en un 95%, diaris independentss, o emissores de radio /televisio privades,

El Cis ecspanyol (amb un politic partidista i sectari al seu front i 115 persones-funcionaris sota el seu mandat…(vade retro, Satanàs)) fa encàrrrecs faraònics. Els fons publics no s’acaben mai per al CIS.

Els diaris anglesos, els escocesos, els alemanys, els francesos, els danesos, els suïsso, els bàltics, els austíacs, la BBC, Radio Luxemburg, el Bild, les cadenes privases de televisio encarreguen i paguen, tots,ABSOLUTAMENT TOTS, són mes curosos, que el CIS espanyol, que es permet encarregar enquestes de 5.000 o 7.000 elements de les mostres,,,quan als països rics, i no rucs, no passen mai dels 1.500, i majoritàriament, dels 1000 enquestas.

El llençament dels diners publics espanyols (1 bilio de dute public vigent!!!!!!), es , com a les autovies gratuites, amb l’AVE, amb el que va passar a la Junta d’ANdalussia-Psoe (350.000 milions desapareguts!!), es faraònic, irresponsable, i gasten com si fossin els princeps de la families dominants a les monarquies o estats d’Orient Mitjà.

Bé, i qui fan les enquestes als paisos normals, democràtics, rics, encarregades pels dairis privats. ?

Doncs molt fàcil si ho mires i dediques algun temps a saber-ho,perque allà, nord enllà, si que son transparents i rigurosos.

Alemanya, no té ni el govern federal ni el govern dels land, cap dependència administrativa que encarregui enquestes. Cap, ni una. Els mèdia ¡n’encarreguen a l’instiut demoscòpic FORSA, a un altre mes petit i mes procliu als socialdemocrates i a la resta d’empreses que fan enquestes per als fabricants de cotxes i motos,per a les cadenes d’hipermercats, etc. I ho publiquen els diaris de torn.

Està clar, igual que un govern democràtic NO POT TENIR UN DIARI PROPI (al franquisme, si, el Pueblo, l’Arriba, la Soli; l’Ajuntament de Barcelona psociata amb el Pasquis la va errar i va tenir alguns anys el Diari de Barceloona…..pero no han arribat a això, deriva totalitària, dient que per interès public (la majoria del Congreso) fundessin “El Pais del Psoe”, o “El Periodico del PP”..s’ensorrarien rapid, pero mentre hi hagues diners publics,…la malversacio, per al PPPSOE no existeix, sembla.

A França, of course, segueixen l’esquema democràtic, sense cap CIS ni cap COE. Ho encarreguen, per exemple, a l’IFOP, que fa 80 anys que existeix, que fa enquestes de consum (bens de consum, opinions, etc.)a 50 estats diferents,net,
Holanda: Ipsos per a la televisio estatal, al sortir de les urnes. Cap previa.
Gran Bretanya:yougov i altres empreses d’enquestes -cap enquesta del govern

Scotland: cap del govern. per als diaris basicament o grups empresarials o sindicals. 67 enquestes diferensts per a diaris amb informacio de mostres, etc. el 2014.. escòcia:Cap enquesta del govern. contractades pels diaris basicament o grups empresarials o sindicals.

67 enquestes diferensts per a diaris amb informacio de mostres, etc. el 2014, any del refernedum d’independència d’Scotlanad, que va acabar amb un 45% Ok i un 55% negatius. Per això en van encarregar tantes els diaris escocesos.

Vegeu l’annex 1, finals. on es detallen ,de manera exemplar, les 67 enquetses diferents demandades i pagades (en un 95%) pels diaris escocesos. Hi ha detall de la mostra, del realitzador de l’enquesta i del diari que l’havia encarregat,pagat, i difós.

I de manera similar a Gran Bretanya, It’alia, etc, etc, tots els paisos demoocràtics,inclosos, es clar, tots els saxons. NOMES ESPANYA, i dissortadament també Catalunya, son l’excepcio, plenament antidemocràtica, que han de subsanar el mes aviat possible, tancant-los amb dissolucio inmediata.

EL CIS DISPOOSA D’UN PRESSUPOST, EL 2019, DE 11, 5 MILIONS D’EUROS (2.024 MILIONS ANUALS de les antigues pessetes!!!), un 30% superior al del 2018.Tenien mes feina (ha ha)encarregant enquestes per al gobierno de totes les eleccions del 2019-

Bé, pot semblar moderat (??) pero 2.000 milions ptes/any es important. Des de l’any 1982 fins ara, son 74.000 milions de les antigues pessetes malversats. (420 milions d’euros, menys de dèficit public si no hagues existit el CIS).

2)- CEO-Cebtre d’Esutids d’Opinio. Fundat el 2005, per la majoria tripartita d’esquerres escleròtiques de Psoe-Psc-ERC-ICV. Els governs posteriors de CiU o Junts pel Si l’han mantingut, del tot innecessàriaemnt.

Es el mateix funcionament del CIS, en petit. 18 empleats, una sexta part del CIS.Pressupost de 1,5 milions d’euros/any. (un 10% del pressupost del CIS)

Textualment, i de manera vergonyant, el decret del 2005 de creacio del CEO diu textualment que “és l’organ de la Generalitat encarregat de realitzar les ENQUESTES SOBRE INENCIO DE VOT, VALORACIO DELS PARTITS I LIDERS POLÍTICS” (per que gastar diners public en aquestes tonteries antidemocràtiques per als organs públics catalans.i els estudis postelectotals.

Va ser creat per DECRET ( res via Parlament !!!!??) del 11 gener 2005, i com a organisme autònom el 6 de juliol del 2007, amb el segon tripartit,presidit per Montilla.CAL DESTACAR QUE AQUESTES TASQUES ESTADISTIQUES LES DUIA A TERME L’IDESCAT, Institut d’Estadistica de Catalunya, sense enquestes de cap tipus.

El President/Director General,of course fou asignat a un catedràtic universitari militant actiu i destacat del Psc-Psoe !!

I ara, un paràgraf gran en cstellà al respecte del CEO”:

“Cuatro sondeos al año realiza el Barómetro de Opinión Política (BOP), que analiza profundamente el comportamiento y la evolución de las opiniones políticas de los catalanes, así como los principales problemas que percibe la ciudadanía, la valoración de los partidos políticos y de sus líderes, las situaciones sociolaborales, etc. Además de los BOPs realiza los Índices de Satisfacción Política (ISP) y otros barómetros como Valoración del gobierno, Debate de Política General, Perfil Mediático de los electores de los partidos parlamentarios así como estudios puntuales como Los valores democráticos, 30 años después del 15 de junio de 1977.

Vaja, es evident, fa la feina, amb diners publics, que si a algu interesa, es, evidentment,als partits politics, pero no a un govern democràtic. Com sempre aL dissortat estat espanyol, amb diners publics es fa malversacio a favor dels partits i liders politics. INAUDIT, INEXISTENT, ALS ESTATS DEMOCRÀTICS EUROPEUS, NORDAMERICANS I SAXONS.

Com un organ mes de l’Administracio, els tripartits van deixar establert, també, que El Departament d’Economia i Finances de la Generalitat serà l’ens autoritzat per homologar les empreses que faran els estudis d’opinió. (VADE RETRO, MES PARTIDISME , IMPOSSILBE!!) Jo tradueixo, a les empreses que treballen al si de la seu central del Psoe-Psc,

El model històric d’enquestador es GESOP – GESOP Gabinet d’Estudis Socials i Opinió Pública, S.L, empresa psociata, que ha treballa anys i panys, i treballa (molt malament, per cert) per su Periòdico, per a l’Ajuntament de Barcelona psociata i /o colauita, els Observatoris (tinglados) dels comuns colauites, tots els ajuntaments psociates del Baix LLoobregat, Diputacio de Barcelona mentre manava el Psoe-Psc, quaslevol estudi sobre efectes urbans de mesures municipals psociates, etc., sempre sense cap concurs de les autoritats publiques psociates. El mateix per a l’Area Metropolitana, TMB, etc. Un autentic colador de fons publics per al Psoe-Psc. Malversacio i corrupcio.

3)-Conclussió única: Be, el cas del CEO es igual, en petit, en molt mes petit (un 16% en personal i un 10% en pressupsots) que el CIS. Però son dos casos greus.

La sol.lucio nomes pot ser una: disoldre el CEO, inmediatament abans o desprès que es disolgui el CIS. Presentacio de propostes legislatives pe tancar ambdos centres publics d’enquestes politiques als Parlaments de Madrid i de la Ciutadella.

Vaja, si no es vol seguir fent de “porcs bruts” envers els valors i practiques europees democràtiques on no existeix cap apendix de les administracions que facin enquestes poltiques per a us dels partits politics.

Malversació, corrupcio, dèficit fiscal, i atemptat democràtic.

Mes que suficient per anul.lar,clausurar, tancar el CIS i el COE, el mès aviat possible.

.
ANNEX 1.- Detall de les 67 enquestes encarregades pels diaris escococesos,sobretot, i anglesos, el 2014, any del Referèndum sobre la Independència, (si o NO) d’Scotland respecte a la Gran Bretanya.

2014[editar]
Fechas
Organización de sondeo Tamaño de muestra Sí No Indeciso Ventaja
16–17 Sep Ipsos MORI/Evening Standard (enlace roto disponible en Internet Archive; véase el historial y la última versión). 991 45 % 50 % 4 % 5 %
16–17 Sep Survation/Daily Record 1,160 43 % 48 % 9 % 5 %
15–17 Sep YouGov/The Times/The Sun 3,237 45 % 49 % 6 % 4 %
15–17 Sep Panelbase 1,004 45 % 50 % 5 % 5 %
15–16 Sep Ipsos MORI/STV
Archivado el 18 de septiembre de 2014 en la Wayback Machine.|| 1,373 || 47 % || style=”background: rgb(248, 193, 190);” | 49 % || 5 % || style=”background: rgb(220, 36, 31); color: white;” | 2 %
12–16 Sep ICM/The Scotsman 1,175 41 % 45 % 14 % 4 %
12–16 Sep Survation/Daily Mail 1,000 44 % 48 % 8 % 4 %
12–15 Sep Opinium/Telegraph 1,156 43 % 47 % 8 % 4 %
10–12 Sep Survation/Better Together 1,044 42 % 49 % 9 % 7 %
9–12 Sep Panelbase/Sunday Times 1,014 46 % 47 % 7 % 1 %
10–11 Sep ICM/Sunday Telegraph 705 49 % 42 % 9 % 7 %
9–11 Sep YouGov/The Times 1,268 45 % 50 % 5 % 5 %
5–9 Sep Survation/Daily Record 1,000 42 % 48 % 10 % 6 %
2–5 Sep YouGov/The Sunday Times 1,084 47 % 45 % 8 % 2 %
2–4 Sep Panelbase/Yes Scotland 1,042 44 % 48 % 8 % 4 %
27 Ago – 4 Sep TNS-BMRB 990 38 % 39 % 23 % 1 %
28 Ago – 1 Sep YouGov/The Times/The Sun 1,063 42 % 48 % 10 % 6 %
26–28 Ago Survation/Scottish Daily Mail 1,001 41 % 47 % 12 % 6 %
17 Ago ICM 1,005 38 % 47 % 15 % 9 %
6–7 Ago S urvation/Scottish Daily Mail 1,010 37 % 50 % 13 % 13 %
4–7 Ago YouGov/The Sun 1,142 35 % 55 % 10 % 20 %
23 Jul–7 Ago TNS BMRB 1,003 32 % 45 % 23 % 13 %
28 Jul–3 Ago Ipsos MORI/STV
Archivado el 12 de agosto de 2014 en la Wayback Machine. || 1,006 || 40 % || style=”background:#e96b67;”| 54 % || 7 % || style=”background:#dc241f; color:white;”| 14 %
30 Jul–1 Ago Survation/Mail on Sunday 1,000 40 % 46 % 14 % 6 %
16–22 Jul Panelbase/Sunday Times 1,041 41 % 48 % 11 % 7 %
7–11 Jul ICM/Scotland on Sunday 1,002 34 % 45 % 21 % 11 %
25 Jun–9 Jul TNS BMRB 995 32 % 41 % 27 % 9 %
4–8 Jul Survation/Daily Record 1,013 41 % 46 % 13 % 5 %
25–29 Jun YouGov/The Times 1,206 35 % 54 % 12 % 19 %
10–23 Jun TNS BMRB/Scotland September 18 1,004 32 % 46 % 22 % 14 %
12–16 Jun YouGov/Sun 1,039 36 % 53 % 11 % 17 %
9–12 Jun ICM/Scotland on Sunday 1,002 36 % 43 % 21 % 7 %
9–11 Jun Panelbase/Yes Scotland 1,060 43 % 46 % 12 % 3 %
6–10 Jun Survation/Daily Record 1,004 39 % 44 % 17 % 5 %
26 May–1 Jun Ipsos MORI/STV
Archivado el 5 de junio de 2014 en la Wayback Machine. || 1,003 || 36 % || style=”background:#e96b67;”| 54 % || 10 % || style=”background:#dc241f; color:white;”| 18 %
21–28 May TNS BMRB 1,011 30 % 42 % 28 % 12 %
12–15 May ICM/Scotland on Sunday 1,003 34 % 46 % 20 % 12 %
8–14 May Panelbase/Sunday Times 1,046 40 % 47 % 13 % 7 %
9–12 May Survation/Daily Record (enlace roto disponible en Internet Archive; véase el historial y la última versión). 1,003 37 % 47 % 17 % 10 %
23 Abr–2 May TNS BMRB 996 30 % 42 % 28 % 12 %
25–28 Abr YouGov/Channel 4 1,208 37 % 51 % 12 % 14 %
14–16 Abr ICM/Scotland on Sunday 1,004 39 % 42 % 19 % 3 %
11–15 Abr Survation/Sunday Post 1,001 38 % 46 % 16 % 8 %
4–9 Abr Panelbase/Yes Scotland 1,024 40 % 45 % 15 % 5 %
4–7 Abr Survation/Daily Record 1,002 37 % 47 % 16 % 10 %
28 Mar–4 Abr Panelbase/Wings Over Scotland 1,025 41 % 46 % 14 % 5 %
21 Mar–2 Abr TNS BMRB 988 29 % 41 % 30 % 12 %
20–24 Mar YouGov/Times 1,072 37 % 52 % 11 % 15 %
17–21 Mar ICM/Scotland on Sunday 1,010 39 % 46 % 15 % 7 %
7–14 Mar Panelbase/Newsnet Scotland 1,036 40 % 45 % 15 % 5 %
26 Feb–9 Mar TNS BMRB 1,019 28 % 42 % 30 % 14 %
6–7 Mar Survation/Daily Record/Better Nation 1,002 39 % 48 % 13 % 9 %
24–28 Feb YouGov/Scottish Sun 1,257 35 % 53 % 12 % 18 %
20–25 Feb Ipsos/MORI 1,001 32 % 57 % 11 % 25 %
18–21 Feb Panelbase/Scottish National Party 1,022 37 % 47 % 16 % 10 %
17–21 Feb ICM/Scotland on Sunday 1,004 37 % 49 % 14 % 12 %
17–18 Feb Survation/Mail on Sunday 1,005 38 % 47 % 16 % 9 %
29 Ene–6 Feb Panelbase/Sunday Times 1,012 37 % 49 % 14 % 12 %
28 Ene–6 Feb TNS BMRB 996 29 % 42 % 29 % 13 %
3–5 Feb YouGov/Sun 1,047 34 % 52 % 14 % 18 %
29–31 Ene Survation/Mail on Sunday 1,010 32 % 52 % 16 % 20 %
21–27 Ene YouGov 1,192 33 % 52 % 15 % 19 %
21–24 Ene ICM/Scotland on Sunday 1,004 37 % 44 % 19 % 7 %
14–20 Ene TNS BMRB
Archivado el 20 de febrero de 2014 en la Wayback Machine. || 1,054 || 29 % || style=”background:#f8c1be;”| 42 % || 29 % || style=”background:#dc241f; color:white;”| 13 %
3–10 Ene TNS BMRB/BBC Scotland 1,008 28 % 42 % 30 % 14 %

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *