Vosaltres pagueu sempre les nòmines i jo mano per la meva gràcia. Manuel Valls

Manuel Valls, el foragitat de l’alta política francesa, ha retornat a Barcelona de la maneta de Ciudadanos, en concret d’Albert Rivera, per a intentar ser Alcalde de Barcelona ,a les recents eleccions municipals.Fa mes de 18 mesos que s’ha establert per aci, pretenent ser un “fitxatge de campanetes”, un “triomfador” que ha vingut a donar classes i lliçons a la ciutadania barcelonina.

Valls encapçalà una llista anomenada “BCNCanvi-Cs”, desprès de canviar prèviament dues vegades de nom.Nova demostració dentació important dels riveristes/arrambadistes. Denúmero dos, María Luz Guilarte, (diputada de Cs al Parlament) i els números cinc i sis, Paco Sierra i Marilén Barceló I de numero 3 un elitista intelectual històric del PSC-Psoe,com l’acadèmic, en no se sap què ,Celestino  Corbacho,exalcalde de l’Hospitalet (un gran barceloni de pedra per picar!).

Valls es presentà a les municipals sota una plataforma anomenada “BCNCanvi-Cs”, desprès de canviar prèviament dues vegades de nom.Nova demostració de Valls Volubilitat i nul.la estabilitat.

Això , la politica de Valls, genera inestabilitat, , canvis de criteri sense motivacions ni explicacions, nul.la confiança ciutadanes i sembla més una voluntat dèspota i personalista que un polític democràtic. AIxò ve avalat per la seva tràgica i fracassada etapa a França, i en nomes 12 mesos ha ratificat a Barcelona la seva condicio de fracassat, als dos cantons de la fronter.

Sembla,per les enquestes, i per la realitat de les votacions, que no ho aconseguirà pas el que creia i desitjava obtenir.

Creia que el seu nom i passat politic a França despertaria adhesions com si vinguès el Rei de Copes, i que l’electorat de la seva plataforma de CS’s el duria al triomf, sense adonar-se, que la disminucio de vots a Cs’ a Catalunya, i sobretot a Barcelona, des del 21 desembre 2017, supera amb escreix la pèrdua de suport a la resta de l’Estat del propi Partit Popular.

Fracàs, doncs, de Monsier Manuel Valls a Barcelona. Per salvar-se i poder arribar a fer política a Barcelona i a Catalunya, ha fet una darrera oferta a tot el bloc del 155

(155=ilegal decisio d’aturar el Parlament, d’apoderar-se de l’autonomia de Catalunya que va ser anul.lada, i la il.legal expulsio d’un President de Catalunya , de tot el seu govern, i de la Presidenta del Parlament, elegits a l’únic lloc on es poden elegir, al Parlament de Catalunya democràticament elegit, i
i a la pròpia derrotada Colau, de donar suport incondicional a la repeticio de la perdedora Colau, en connivencia amb els del Psoe-Psc i els propis Comuns. AIxò es un tripartit bord del bloc del 155, anticatalà, i annti capital de Catalunya.els quals han esatat posats en prissio provisional,excepte els 5 exiliats que van marxar abans que el poguessin detenir.),

Està ben desesperat ,en Valls, que demanà el vot per fotre fora la Colau i ara, 4 dies desprès, s’ofereix de genolls incondicionalment a que repeteixa la Colau, amb Psc-Psoe i amb ell -Vaalls- i els Cs’s. Gir copernicà que demostra la inestabilitat mental política d’en Valls, aspirant a totes les pallassades politiques de l’Estat

Una de les seves propostes i afrmacions mes boges d’en Manuel Valls va ser com arreglar la insesguretat creixent, duplicada amb escreix en 4 anys de la nul.la administracio barcelonina de l’Ada Colau, l’ex activista sense formació, i no es vol donar derrotada tot i acabar en 2on lloc a les eleccions. En Manuel Valls va expressar en entrevista-massatge-café,copa i puro-que li van regalar a la sempre sectària i tendenciosa la Vanguardia, aquella que es digue prop de 40 anys, la Vanguardia española.

Bé, en uno dels invents amb gasosa de Manuel Valls digué que la sol.lucio a la inseguretat barcelonina de creixement ininterromput l’etapa negra de la Colau, era que es posessin mes Mossos d’Esquadra a Barcelona, molt mes (sense dir res de la invisible, amb la Colau, Policia Municipal de Barcelona), i que també la Guària-Policia de Ports, passessin a ser dirigides i governades per l’Alcaldia de Barcelona.

Vade retro, Valls,!!

I el money! rien de rien. Que pagui la Generalitat, es clar, i el Port de Barcelona, i que mani l’alcalde de Barcelona. Una expropiacio, municipalitzacio , no legals, un oblit que el molt eficient Coss dels Mossos d’Esquadra ES LA POLICIA DE CATALUNYA (no de Barcelona..) i que la dels Ports es nomes en territori del Port de Barcelona.

Això si, no proposa el mateix per la Policia de l’Estat i la Gurdia Civil ( si, cossos de suretat teorica i que van atoninyar durant el mati del 1-10-17 a la tercera part dels votants als col.legis electorals de tot Catalunya en el Referendum d’Autodeterminacio de Catalunya que donà un 86%/14% a favor de la independència de Catalunya, originat mes de 1.000 ferits entre la poblacio que estava a col.legis electorals, en una accio indigna de forces de sguretat a tot Europa.

I, caram, el “valent” “covardica” Sr. Manuel Valls també es va oblidar de reclmar que l’Exercit espanyol situat a Barcelona, també passes a ser governant i administrat per l’Alcalde de Barcelona.

Aquesta bogeria vallenca del francès que volia redimir-se a Catalunya es realment pròpia de Lenin, Stalin o Bèria. Uns paguen i altres governen i gestionen. Sence cap llei que ho permeti.

AI, però, ai, ai, ai, ni amb la Guàrda Civil, ni amb la Policia guvernativa de Madrid, ni amb l’Exercit espanyol, ni mu.

QUin covard!! Quin sectari!! Quin discriminador” Quin totalitari” Quin boig” Quin mal polític!! Es en Manuel Valls!!

Si, el que fa riure mès entre els polítics i mèdia a França.

QUe es retiri de la política, si us plau, Sr. Valls, que es casi o se’n vagi a viure amb la seva amistançada barcelonina, i que visqui tranquil.lament la seva vellesa i senectud,i abandoni quaslevol pretensio nova de fracassar com a politic.

ANDREU SERRA
3 juny 2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *