LES MENTIDES, CADA DIA, DEL PSC.PSOE SOBRE LA SITUACIO CATALANA

Núria Marin, del PSC-Psoe,alcaldesa de l’Hospitalet, i membre de l’executiva federal del Psoe. Persona forta de la direccio unionista i espanyolitzada del Psoe. Unionista, espanyolista i anticatalana.

Avui,a Vilaweb, li fan una entrevista on el titular pactat es el seguent,com afirmacio de la Sra.Marin ”

Núria Marín: ‘El PSOE s’ha equivocat poc’

Entrevista amb la batllessa de l’Hospitalet de Llobregat i membre de l’executiva federal del PSOE

________________________________________

Be, sembla que la Sra. Marin actua ja com els seus consocis del 155 del PP i dels CS?s. MENTIDA RERA MENTIDA.

El Psoe s’ha equivocat poc,diu. Indicarem algunes nefastes actuacions del Psoe.

-Comissions de Siemens, Bosch i multinacionas alemanyes.

-Comissions en delictes com Filesa-Malesa.

-Cop d’estat unitarisa i espanyolista del 23 febrer 1981: participacio destacadissima de Enrique Mugica i d’Antoni Siurana, amfitrio diverses vegades del general colpista Milans del Bosch.

-LOAOA, llei d’unficacio, recentralitzacio, i reduccio de competències de les autoonomies, per treure competències a Catalunya – 1983- La sentencia del Tribunal Constitucion als recursos catalans (en un  80% fou desfeta pel TC la Loapa de Psoe i UCD-CDS_AP. Com a càstic, no es va renovar al President del Constituciona, independent, que no va fer cas de les pressions de Psoe,sobretot, PP i AP.

-EL GAL, banda terrorista asesina creada, organitzada i pagada des de la Presidència del Govern espanyol, /Felipe Gonzalez, Barrionuevo, etc.) des del seu Ministeri de Defensa (Narcis Serra)  .AMb fons publicsi amb fons reservats espanyol. Assassinats.

-Corrupcio simultània economica del Director General de la Guardia Civil, de la responsable del BOE,etc. Imports elevadissims,situtant l’Estat espanyol en el primer lloc del ranking de corrupcio a Europa.

-Corrupcio e el desenvolupament de l’AVE espanyol,  xarxa faronica i amb fortissimes perdues per la molt baixa utilitzacio d’usuaris. Excepte el tram Barcelona/Madrid/Barcelona, tota la resta dona pèrdues molt importants,que no s’estan aflorant en les comptabilitats oficials, ja que haurien de tancar la pastanaga de nourics imbècils que ha fet el Psoe.

  • El Psoe es va oposar a la supressio del servei militar espanyol,i dels governs civils, exigides per CiU per a donar suport a un govern del PP.
  • El Psoe ha donat suport total a la linia del 155, extraconstituciona, que durant 6 mesos va suprimir la Generalitat., com el PP i CS’s, com la extrema dreta feixista espanyola.
  • El govern recent del Psoe, molt minoritari (84 diputats nomes) manté, en els fets,  les mateixes bestiesses, vulneracions de la Constituciio als dirigents sobiranistes catalans, als que ha empressonat impunemet o  obligats a exiliarse.
  • El govern del Psoe, tot i les competències economiques, sanitàries i d’ensenyament ja transferides fa 15 anys a totes les autonomies de segon nivell, no ha reduit el nombre bestial de funcionaris de l’administracio central a Madrid, que té un sobrant de  un milio de funcionaris sobrants,sense fer cap reduccio funcionarial per afectar a Madrid, augmentat el deficit public i el deute public, que ha arribat a un bilio d’euros, sent l’estat ms endeutat de la Unio Europea.
  • El govern anterior del Psoe va fer una inversio mastodontica en autovies gratuites a tota l’Espanya castella i andalussa, sense fer res a Catalunya ni a Euskadi.Discriminacio continuda, organitzada pel Psoe,contra l’economia catalana i contra  la ciutadania catalana.
  • Els aeroports construits i que no tenen , o gairbe, tràfic, tambe han generat un forat economic pblic de mes de 60.000 milions d’euros (aeroports de Guadalajara, Osca, Castello, etc.etc.)
  • etc., etc.

Sra. NURIA MARIN: ES MENTIDA EL QUE DIU QUE EL PSOE S’HA EQUIVOCAT POC. LA MOSTRA PARCIAL  INDICADA ,SUMADA, MES LES QUE FALTEN DEMOSTREN TOTALMENT EL CONTRARI:

EL PSOE S’HA EQUIVOCAT MOLTISSIM, EN TORN AL 80% DE LES GLOBALS ACTUACIONS, I NO ARRIBA AL 20% EL PERCENTATGE ACCIO CORRECTA.

EL PSOE S’HA EQUIVOCAT UN 80% DE LES VEGADES, UN RECORD EUROPEU, EN LES DEMOCRÀCIES EUROPEES.

SRA. MARIN, ES VOSTÈ DALTÒNICA, O NOMES SECTARIA AL 100%?

Andreu Serra 23 setembre 2018

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *