Sorpresa casual al TGV Madrid/Barcelona

=========================================================

Sorpresa casual al TGV Madrid/Barcelona

Avui tornava, desprès de feina professional,a Barcelona, des de Madrid amb el TGV, com em passa massa sovint.

Bé, avui, de forma casual, resulta que coincidieixo al mateix vagó i grup de seients amb una cara coneguda, dissortadament, pels diaris i mèdia.: el no jutge, el no justícia Mr. LLerena i els seus escoltes. Tot el viatge el silenci general ha estat glacial, ni bromes, ni converses per distreure’s i fins i tot reduccio de l’activitat dels mòbils.Vade retro Satanàs.!

El “susodiicho” també ha estat en silenci, però es respirava un aire diferent, no dirè de por, ni de respecte, per descomptat. M’ha semblat que la gran majoria de viatgers li teniem mania, especial i personal, per les barbaritats que està fent.
Fins i tot, un moment que ha anat al WC,mentre anava i tornava, he pogut fer-li algunes fotos amb el mòbil. Quin fàstic!

Se m’han acudit algunes idees i dubtes que passo a resumir:
a)- Intensitat del treball. No conec cap acte que faci divendres. Treballa a Madrid. Pero el seu suposat cap de setmana, comen´ça el dijous al migdia. Quin xollo.
La setmana habitual de feina de 5 dies, passa a ser de 3,5 dies. Una reduccio de 1,5 dies, es a dir, del 30% de la jornada setmanal. No sé sii ho fa cada setmana, evidentment, però no m’estranyarua. Quina productivitat!!!!!!! Quina eficiencia!!!! Vade retro.

b)- Els costos del TGV del no jutge. Qui els paga? ell?Ho dubto. Els cobra del deficitari estat espanyol? Aventuro a creure que si.
I el cost del viatge dels escoltes? i el seu allotjament? Ostres, conjuminar habitualment cada setmana ambdues coses, surt un “paston” que diuen per les Castelles.

Conclussio: aquest fet casual obre, potser, si algun plumífer o gent dels mèdia ho pot fer, invesstigar aquests casuals desplaçament dels dijous cap a Barcelona. Son setmanals, quinzenals, cada 3 setmanes, mensuals? No ho sé, però m’agradaria saber-ho. Medias que dieu que investigueu, perque no investigueu això, i els costos suplementaris gue ens genera a tots els contribuents de Catalunya i d’Espanya.

No ho sé, però i si els costos del menor treball (- 30%) i els Madrid-BCN escoltat son superiors als costos no pagats per la Srta. Cifuentes i el seu master fantasma fals, potser algu preparat podria parlar de prevaricació, aquesta paraula que aquesta persona aplica sense proves a patriotes i governants catalans i que, com moltes vegades passa, el boomerang arriba a situar les coses no en fake’s judicials sinò en la veritat que desitgem conèixier. Si mès no, per pura tafaneria!. Som-hi ,periodistes!! 10//5/2018

==================================================================================================

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *