TARDÀ, NO INTENTIS MANIPULAR MES!!, EN LA TEVA DERIVA BOJA! SENSE PRESIDENT INVESTIT, SENSE CARLES PUIGDEMONT NOVAMENT INVESTIT, NO HI HA CAP GOVERN POSSIBLE.

TARDÀ, NO INTENTIS MANIPULAR MES!!, EN LA TEVA DERIVA BOJA!

SENSE PRESIDENT INVESTIT, SENSE CARLES PUIGDEMONT NOVAMENT INVESTIT, NO HI HA CAP GOVERN POSSIBLE.

Joan Tardà s’ha begut l’enteniment, menteix tant com el govern espanyol anticatalà i segueix amb la seva deriva de declaracions bojes, mentideres.

Ara, diu i crida que el més important es tenir govern. Menteix, vilment, no hi ha govern català, si no tenim President de Catalunya investit pel Parlament de Catalunya.

Es de calaix. Qui pot nomenar els consellers d’un govern català democràtic?Nomes el President de la Generalitat, el President de Catalunya.

Amb President tindrem govern. Sense President no es pot nomenar govern.

Tardà, rectifica o plega!!!!Tu no ets diputat al Parlament. Calla sobre el que no entens ni et pertoca. o plega i torna a casa teva, a l’Institut que fa anys que no trepitges.

Tardà, que està fent el Grup Parlamentari a Madrid d’ERC? No en sabem res. No  en dius ni mu. No foteu ni brot?  Ets un dels 42 membres de l’Executiva Nacional d’ERC amb una sola funcio: Portaveu del Grup Parlamentari d’ERC al Congrès dels Diputats. Aquesta es la teva unica funció a l’executiva d’ERC, per la qual cobres molts diners, i de la qual, de Portaveu, res mes, ens has d’informar del que feu o no feu al Congreso dels Diputats de Madrid.

No manipulis la teva funcio, que es solament aquesta.Portaveu del Grup Parlamentari a Madrid. De tota la resta, calla, calla i calla. Hi ha responsables de tot a l’Executiva, de tota la resta. A l’igual que  els altres membres de l’Executiva d’ERC, amb altres funcions, no parlen mai publicament sobre el Grup Parlamentari al Congreso,  sigues una mkica serios, una mica responsable, i no et fiquiis en temes sobre els quals no tens cap competència. Des del 2004 ets diputado a Madrid,per ERC. MAI HAS ESTAT DIPUTAT AL PARLAMENT DE CATALUNYA.

I si no t’agrada, plega de Madrid, de l’Executiva, i torna a fer de militant de,base, dels que no cobren. Deixa de fer i dir pallassades de matèries que no et pertoquen.

ANDREU SERRA 3 febrer 2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *