Qui som?

El nom de la cooperativa neix arrel d’un taller, el Taller ArqueoVitis, creat per ensenyar com l’equip d’arqueologia descobreix les restes de llavors de raïm i altres espècies vegetals en els sediments arqueològics del jaciment de la Font de la Canya, ubicat a Avinyonet del Penedès.

Les persones que han fet néixer aquest projecte són joves professionals dins el sector de la recerca científica, de l’educació i de la divulgació i comunicació, que des de fa anys treballen en diferents projectes lligats al patrimoni i a la seva socialització.

La reinserció i formació de joves no formats; la conscienciació i educació social en la revalorització del llegat històric; la conservació dels béns històric-artístics; la recerca científica i assessorament històric; així com l’aproximació del patrimoni a tota la comunitat, ha estat el que ha ocupat professionalment als socis fundadors d’aquest nou projecte cooperativista.

Equip:

Mireia Sabaté i Balada

Dani López Reyes

Javier Guerra Ballesteros

Roser Hernández Escuer

Kamen Sablev

Socialitzar el patrimoni per donar més valor al Penedès.

ArqueoVitis és una cooperativa que uneix la passió per l’arqueologia i el convenciment que la socialització del patrimoni farà un Penedès millor en el futur

 

Més informació a:

[email protected]

+34 606 866 979