Presentació a Calella de ‘La rosa sense perquè’, d’Israel Clarà

La Biblioteca Can Salvador de la plaça de Calella va acollir el divendres 17 de gener de 2020 la presentació del llibre ‘La rosa sense perquè‘ (Edicions del Sud, 2019), del poeta Israel Clarà.
La presentació va anar a càrrec de Josep Miracle i Collmalivern (poeta), Fe Ferré Ferraté (poeta i metgessa) i Cristina Àlvarez Roig (poeta i arquitecta), que van fer un breu recital. ‘La rosa sense perquè’ és un poemari de clara inspiració borgesiana que pretén fer un homenatge al gran mestre argentí a través d’un dels conceptes presents en la poesia d’Angelus Silesius: la rosa sense perquè. És a dir, la rosa que és sense esperar-la, la bellesa que simplement es manifesta enmig de l’horror, la bondat que habita en les tenebres i la dignitat de l’existència quan es viu en plenitud. Un poemari que, a través de l’eclosió de formes clàssiques com ara el sonet, l’haiku o la tanka, revisa els grans temes de la condició humana a la llum de la gratuïtat de la rosa, d’aquella rosa dels poetes, roja, groga, blanca o negra, de la mort i de la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *